Pasji kamp | Program
Pasji kamp namenjen aktivnim lastnikom. Fotografske delavnice. Nega psa
Pasji Kamp, Aktiven Pes, Dog Camp, Agility, Fotografija, Photography
994
page-template-default,page,page-id-994,theme-stockholm,2.1.1,2.1.1-apply-online,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

VLEČNI ŠPORTI

 

Društvo športnih psov Slovenije se ukvarja s pasjimi športi in vzgaja lastnike in njihove pse za aktivno preživljanje skupnega časa.

Pod vodstvom Matjaža Ovseneka bomo naše pse za en dan sprobali v raznih vlečnih panogah. Pasja vleka je ena izmed aktivnosti, ki se lahko izvaja v vseh letnih časih. S kakšno opremo in na kakšen način, se bomo pa naučili v Bohinju.

vlecni_psi_pasji_kamp

S PSOM VARNO V GORE

 

Z nami bo veterinar iz Klinike Loka in član GRS enote, Žan. Povedal nam bo vse o pravilni in varni hoji v hribe v vseh letnih časih.

Prihaja čas, ko naši štirinožci veselo poskakujejo po novozapadlem snegu. Izredno zabavno, ki je v visokogorju lahko hitro nevarno. Ko se odpravljamo v gore ni dovolj samo pravilna oprema, ampak tudi znanje o tem kako varno priti čez objektivne nevarnosti. Tako poleti, kot pozimi. Delavnico bomo izpeljali praktično, s pohodom.