Pasji kamp | Program Bohinj
Pasji kamp namenjen aktivnim lastnikom. Fotografske delavnice. Nega psa
Pasji Kamp, Aktiven Pes, Dog Camp, Agility, Fotografija, Photography
736
page-template-default,page,page-id-736,theme-stockholm,2.1.1,2.1.1-apply-online,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Pasji-Kamp-Bohinj
Petek

12.00 – 19.00 Prihodi v kamp
19.00 – 22.00 S psom na pot : Od Slovenije do Afrike s 5-mesečnim mladičkom
Katja Jemec, organizatorka dogodka Pasji Kamp in profesionalna fotografinja vam bom v fotografijah in besedah predstavila dvomesečno potovanje s kombijem iz Slovenije do Afrike. Na poti naju je spremljala 5-mesečna avstralska ovčarka Ola.
Kako pripraviti psa na tako pot, kaj vse se nam je dogajalo na potovanju in kaj potrebujemo, da lahko sploh pridemo do Afrike s psom?
V zadnjih desetih letih sem ogromno prepotovala s svojimi psmi, zato vam bom na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.
19.00 – 22.00 Spoznavni večer s piknikom – HotDog & Dog Beer part
V sklopu potopisnega večera, vas Pasji Kamp pogosti s “hotdogi” in pijačo, vaše štirinožce pa z pasjim pivom in priboljški. Juhej, (pasji) žur!

Sobota

11.00 – 17.00 Orientacijski sprehod z delavnicami – Lov na Pasje nagrade!
V soboto bomo imeli enostaven orientacijski sprehod, kjer bomo iskali pasje nagrade. Dobili se bomo na dogovorjeni lokaciji, umaknjeni od jezera in turističnega vrveža. Tam se razdelimo v 3 skupine, v roke dobite zemljevide in se odpravite po krajši peš poti, ki vas bo peljala čez čudovite razgledne travnike, z dovolj sence in vode na poti. 😉

Na poti vas čakajo 4 točke, s 3 delavnicami :
1. Delavnica osnovne nege psa (vodi Lana Premk)
2. Delavnica trikcov (vodi Maša Šlebir)
3. Delavnica (sledi kmalu)
Na vsaki delavnici boste poleg znanja dobili še praktično nagrado!

Zadnja točka pa je Mica – trgovina za male živali, kjer vas vse pričaka kavica, prigrizek in še zadnja nagrada za vaše štirinožce.

19.00 – 21.00 Predavanje – Gost presenečenja
V soboto zvečer vas bo čakalo zelo zanimivo predavanje, katega bomo letos ohranili kot presenečenje! Vas že “srbijo prsti”…? Sledite našim namigom na socialnih omrežjih. 😉

Nedelja

10.00 – 13.00 Fotografiranje vseh udeležencev
Na telefonu imamo ogromno fotografij naših štirinožcev. Večinoma so to bolj ali manj posrečeni posnetki njihovih dogodivščin. Kadar nam že uspe lep kader, nam pa kuža uide iz objektiva ali pa se obrne stran.

Da boste imeli pravi spomin “za v okvir”, bo na Pasjem Kampu vsak udeleženec dobil 30-minutno fotografiranje z vašimi štirinožci. Takrat lahko pokažeta vse kar znata – trikce, skoke v vodo, SUP-anje, ali pa se enostavno usedeta ob jezero, da naredimo nekaj umirjenih portretov. Ni omejitve! Na fotografijo vabljeni tudi partrnerji / družina / kolegi – kogarkoli želite uvekovečiti. 😉

10.00 – 13.00 SUP s psom
Ste se že preizkusili v SUPanju s psom?
Medtem, ko čakate svoj termin za fotografiranje, vam bo na voljo izposoja SUP-a.

  • Želim se prijaviti!

    • Pošljite vaše ime in število prijavljenih oseb na :

      hello@katjajemec.si

      S prijavo se zavezujete k plačilu prijavnine. V 48 urah vam pošljemo informacije o plačilu in nadaljnje informacije o dogodku. Število mest je omejeno!