Pasji kamp | Tanja Kozinc – Pasja Pekarna Papy
Pasji kamp namenjen aktivnim lastnikom. Fotografske delavnice. Nega psa
Pasji Kamp, Aktiven Pes, Dog Camp, Agility, Fotografija, Photography
678
post-template-default,single,single-post,postid-678,single-format-standard,theme-stockholm,2.1.1,2.1.1-apply-online,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Pasja Pekarna papy pasji kamp (4-1)

Tanja Kozinc – Pasja Pekarna Papy

Tanja, bolj poznana pod imenom Pasja Pekarna Papy, nima problemov z navezovanja stikov pri psih. Tanja je v resnici njihova najboljša prijateljica oziroma sanjska lastnica vsakega psa – kateri pes nebi želel lastnika, ki peče piškote in kateri pes nebi želel testirati novih okusov?

Naj se vam predstavi sama.

Kdo je Tanja Kozinc?
Sem Tanja Kozinc, stara 44 let  po izobrazbi dipl. organizator – manager. Od svojega 18 leta sem bila zaposlena v podjetju kjer sem spoznala  vse delovne procese od računovodstva, planiranja proizvodnje  do komerciale. V vseh teh letih sem pridobila bogate izkušnje katere mi danes, na moji samostojni poslovni poti zelo koristijo. Že kot deklica sem zelo rada pekla piškote , torte in posebne sladice – seveda za ljudi.

Prvi začetki pasje pekarne Papy?
Izguba službe zaradi stečaja podjetja mi je dala zalet da uresničim svoje sanje;  biti samostojna v poslu, opravljati delo povezano z živalmi. S peko pasjih piškotkov sem pričela pred tremi leti ob pripravi darilc vsakoletnega srečanja na Cresu z vzrediteljico naših Lynn in Otty – Dragico Kaiser iz psarne Berner Kaiser. Odziv lastnikov naših bernčkov je bil fenomenalen in odločitev je padla: odprla bom pasjo pekarno! Od takrat naprej sem začela zbirati recepte, jih testirati, povezala sem se z veterinarko specialistko za varno hrano, katera mi je svetovala katere sestavine izločim iz receptov, katere nadomestim z bolj zdravimi… Pekla sem piškotke in testirali so jih vsi kužki naših prijateljev.
Sprva so se moji ideji številni posmehovali in to me je pravzaprav še bolj podžigalo, da ljudem dokažem, da je mogoče z močno voljo, idejo in vero v to idejo marsikaj doseči . Z možem sva začela urejati dokumentacijo in vse družinske prihranke namenila v odprtje podjetja.

Zakaj so piškoti Papy posebni?
Naša posebnost so  zdravi pasji priboljški, ki  ne vsebujejo soli, sladkorja, konzervansov in ojačevalcev okusa. Priboljške pripravljamo iz sestavin lokalnih dobaviteljev. Vse sestavine so iz prehranske verige ljudi. Izdelujemo tudi priboljške za kužke z zdravstvenimi težavami  – alergike in brezmesne priboljške.
Poleg pasjih piškotkov pripravljamo tudi  sveže pripravljene pasje poslastice, kot so muffini, minjončki in krofki  ter seveda tudi pasje tortice. Še posebej smo ponosni na pasje krofke s čokoladnim prelivom, ki so v času Festivala čokolade v Radovljici postali pravi hit. Trenutno ponujamo 14 različnih mesnih in brezmesnih okusov pasjih piškotkov. Izdelujemo različne oblike in velikosti piškotkov. Vsi priboljški so izdelani ročno z veliko predanosti, predvsem pa z ljubeznijo in pozitivno energijo.  So drugačni in imajo dušo. Velikokrat me stranke vprašajo, katere sestavine jim dodajam, da jih imajo tako radi tudi zelo izbirčni kužki. Z veseljem jim povem, da so pečeni z ljubeznijo do peke, in do živali.

Kako izgleda dan peka pasjih piškotov?
Večino dneva  preživim ob svojem delu, v pekarni in trgovinici, kjer razvijam ter preizkušam nove izdelke. Zelo sem hvaležna vsem mojim najbližjim, kateri mi dajejo veliko podporo in so sprejeli mojo ljubezen do peke in do živali.

Kakšen vzpodbuden nasvet za vse, ki jih ljubezen do psov veseli in bi želeli stopiti v poslovni svet?
Na svojo pot sem šla z mislijo, da se bo vse zgodilo samo od sebe in tako se tudi dogaja. Vse gre v pozitivno smer, odpirajo se nova vrata, nekatera tudi zapirajo, vendar vedno se zgodi tako, kot je prav.
Časi za samostojno pot, niso rožnati, vendar  ne smemo samo tarnati in čakati na takšno ali drugačno pomoč. Potrebno je imeti svoje sanje in jih živeti. Potrebno je vztrajati na začrtani poti, slediti željam kupcev svojih izdelkov, imeti pozitiven pogled na svet in verjeti vase.
Vse prevečkrat ljudje podležejo želji po hitrem zaslužku in pri tem pozabijo na osnovne življenjske vrednote zato stavim na kakovost svojih izdelkov, ažurnost pri delu, prilagodljivost kupcem in prijazno besedo, ki je v teh časih vedno bolj iskana.

Se vidimo na Pasjem Kampu 2016. Pripravljali bomo pravi pasji sladoled!
Vaša Tanja
http://www.papy.si/

Pasja Pekarna papy pasji kamp (1)

Pasja Pekarna papy pasji kamp (1)

Pasja Pekarna papy pasji kamp (1)

Pasja Pekarna papy pasji kamp (1)

Pasja Pekarna papy pasji kamp (1)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.