Pasji kamp | Program
Pasji kamp namenjen aktivnim lastnikom. Fotografske delavnice. Nega psa
Pasji Kamp, Aktiven Pes, Dog Camp, Agility, Fotografija, Photography
736
page-template-default,page,page-id-736,1.9.9.6,1.9.9.6-apply-online,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Pasje poletje

16.00 – 18.00
Prihod in namestitev v kamp

 

18.30 – 19.00
Uvod s predstavitvijo programa in ekipe

 

19.00 – 20.00
Večerja

 

20.00 – 21.30
Pasje poletne tegobe in kako se z njimi spopasti

Odprta miza o pasjih poletnih zdravstvenih težavah in koristni veterinarski nasveti za vse lastnike psov.
 Počitnice, poletje, vročina, morje, potovanje … Kaj vse gre lahko narobe? Ne glede na to, ali vam je bližje morje ali morda gorski svet, tegobe, ki pogosto spremljajo potovanja in vročino, se pri psih lahko pojavijo kjerkoli in kadarkoli. Govorili bomo o alergijah, klopnih boleznih, kačjih pikih, toplotnem udaru pri psih, poškodbah in še marsikaj.  

07.00 – 08.00
Jutranja dog friendly joga

 

09.00 – 10.00
Zajtrk

 

10.00 – 12.00
Skupina 1 : Frizbi
Skupina 2 : Fotografija

 

12.00 – 13.30
Kosilo

 

13.30 – 16.00
Pohod do slapu

Izlet v neznano, v prelepo naravo, po pozitivno energijo. Vabljeni v dobro družbo pasjeljubcev in sproščeno debato o tem…

Zakaj je včasih pes v družini na prvem mestu, včasih na zadnjem, a IMA vedno mesto. Kdo je njegov šef in kdo zares šef in kdo v resnici dresira koga?
Izvedba in organizacija : Družinski izleti

 

16.00 – 18.00
Skupina 1 : Fotografija
Skupina 2 : Frizbi

 

18.00 – 19.00
Večerja

 

19.00 –
Druženje ob ognjišču
Odprta miza za vprašanja in pogovore z našimi predavatelji

 

07.00 – 08.00
Jutranja dog friendly joga

 

09.00 – 10.00
Zajtrk

 

9.00 – 11.00
Prosti čas za sprehod

 

11.00 – 14.00
Delo z nosom
ALFAKAN

 

14.00 – 15.00
Kosilo

 

15.00 – 16.00
Zaključek
Podelitev nagrad

Predstavitev delavnic in predavateljev

ALFAKAN / DELO Z NOSOM

Življenje naših psov je prepogosto omejeno na dolge sprehode, na katerih s svojimi psi sploh ne sodelujemo. Še več, psi so primorani sami poiskati zaposlitev, ki nam običajno ni všeč – kopanje lukenj, oddaljevanje, pobiranje prostoležečih stvari. Pri tem jih vodi čut, ki je najbolj razvit – voh! Ali ne bi raje usmerili vohalni talent našega psa v skupno aktivnost? T.i. delo z nosom nam ponuja ravno to. Odlično psihofizično zaposlitev, kjer pes upreže vse svoje sile v iskanje skritega vonja. Pri tem sodeluje z nami, krepi samozavest in agilnost, lahko pa celo najde smisel življenja.

Andrej Verlič, Alfakan inštruktor

KLEMEN PAVAČIČ / FRIZBI

Na delavnici pasjega frizbija bodo udeleženci spoznali kako svojim psom pravilno in varno predstaviti igro frizbija ter se naučili nekaj osnovnih metov in trikov. Delavnica je primerna za popolne začetnike, kot tudi tiste, ki so se s pasjim frizbijem že srečali. 

Klemen Pavačič je izkušen mednarodni tekmovalec in inštruktor pasjega frizbija pri ŠKD Krim. S psičko Greto sta nosilca treh državnih rekordov, aktualna prvaka Adria ADDC pokala v kategoriji expertov, ter sta v lanskem letu dosegla 19. mesto na USDDN EC 2018, med več kot 200 tekmovalci s celega sveta. 

 

katja jemec

pasjafotografija.si / FOTOGRAFIJA

Kaj potrebujemo za dobro fotografijo našega ljubljenčka? Kako ujeti tisti trenutek in kako poskrbeti, da se ob tem še zabavamo? Fotografiranje je lahko super aktivnost, pri kateri potrebujemo malo iznajdljivosti, nekaj znanja in predvsem – ideje. Od tehnike, je skoraj bolj pomembna vsebina. Zgodba.

Katja Jemec, profesionalna fotografinja, bo skozi prakso povedala več o tem kaj naredi dobro fotografijo. Delavnica bo prilagojena tako tistim, ki fotografirate s telefonom, kot vsem tem, ki boste s seboj prinesli fotoaparate.

KLINIKA LOKA
DRUŽINSKI IZLETI

Družinski izleti je spletni portal namenjen aktivnim družinam, kjer najdete številne ideje za izlete po različnih regijah naše prelepe Slovenije. Glavna maskota, ki si s svojo malo 4 letno dreserko, deli rubriko Vita in Juna priporočata, je madžarska vižla Juna, ki je na vseh izletih vedno zraven in seveda prva na vsakem cilju;).

WWW.DRUŽINSKI-IZLETI.SI je portal s predlogi za izlete in namigi za kraje in gostišča prijazna tudi do naših hišnih ljubljenčkov.

Ana Hudobivnik, dr.vet.med.

Velika ljubiteljica narave, poklicno kot veterinarka na Kliniki Loka vpeta v prelep živalski svet. Psi so del njenega zanimanja že od nekdaj in tudi vodnica reševalnega psa. Raziskovalni duh, številni izleti in aktivno preživljanje prostega časa v naravi pa so bili vodilo, da je ustanovila spletni portal za aktivne družine Družinski izleti.