Pasji kamp | Program 2020
Pasji kamp namenjen aktivnim lastnikom. Fotografske delavnice. Nega psa
Pasji Kamp, Aktiven Pes, Dog Camp, Agility, Fotografija, Photography
736
page-template-default,page,page-id-736,theme-stockholm,2.1.1,2.1.1-apply-online,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Petek

16.00 – 19.00
Prihod in namestitev v kamp

 

19.00 – 20.00
Večerja

 

20.00 – 21.30
Izdelava pasjih priboljškov in pogovor o zdravi prehrani za pse (Katja Pintar, Mica – Trgovina za živali)

Sobota

09.00 – 10.00
Zajtrk

 

10.00 – 13.00
Raziskovanje bohinjskih vasi  in na kufe do trgovine za živali Mica

Ste se že sprehodili čez bohinjske vasi? Odpravili se bomo na daljši sprehod, od jezera do vasi Studor, do trgovine za male živali Mica, kjer bomo spili “kufe” in se mimo Stare Fužine vrnili nazaj do jezera. Krožna pot bo stran od glavnih cest, po kolovozih in kolesarski cesti, obenem pa nas bo tekom celega sprehoda spremljala voda, tako da se bodo štirinožci lahko kadarkoli ohladili.

 

10.00 – 13.00
Nasveti veterinarke – vse o klopih
(vodi : Ana Hudobivnik, Klinika Loka)

Med sprehodom bo Ana Hudobivnik, veterinarka iz Klinike Loka, povedala vse glede klopov, klopnih bolezni in kako se zaščiti proti tej nevarni nadlogi.

 

13.00 – 14.00
Kosilo

 

14.00 – 16.00
Prosti čas za počitek in skok v jezero

 

16.00 – 19.00
Ustvari si sam – ročna delavnica izdelave pasje igrače

 

19.00 – 20.00
Večerja

 

20.00 –
Presenečenje za vse štirinožce ob 5. obletnici pasjega kampa

Nedelja

09.00 – 10.00
Zajtrk

 

9.00 – 12.00
SUP s psom (vodi : Andrej Verlič, Alfakan)

Ste že kdaj poskusili iskati ravnotežje na SUP-u? Ste se tega lotili tudi z vašim štirinožcem? Organiziramo izjemno enostavno in zabavno delavnico, kjer sigurno ne bo manjkalo smeha.

 

12.00 – 13.00
Kosilo

 

13.00 – 14.00
Uradni zaključek
Podelitev nagrad

 

14.00 –
Razne aktivnosti po želji

Za vse tiste, željne dodatne zabave na jezeru, si lahko najamete SUP in še malo potrenirate novo pridobljeno znanje, ali pa izkoristite popoldne za počitek ob jezeru. Naša ekipa bo sigurno spila še kakšno kavico, poklepetala in se še enkrat vrgla v jezero.

Sodelujoči

ALFAKAN / DELAVNICA SUP-A, DELO Z NOSOM

Življenje naših psov je prepogosto omejeno na dolge sprehode, na katerih s svojimi psi sploh ne sodelujemo. Še več, psi so primorani sami poiskati zaposlitev, ki nam običajno ni všeč – kopanje lukenj, oddaljevanje, pobiranje prostoležečih stvari.

SUP (Stand Up Paddling) je dokaj nova aktivnost, ki se je izkazala za super vodni šport, pri katerem lahko sodelujemo tudi z našim štirinožcem. Osnovna tehnika SUP-anja je enostavna, primerna za vse. Na kampu bomo začeli s širokimi deskami, ki so primerne za začetnike, vsekakor pa bo delavnica namenjena smehu, zabavi in eksperimentiranju. Primerna za vse ljudi in pse, brez kakršnih izkušenj SUP-anja.

Andrej Verlič, Alfakan inštruktor

pasjafotografija.si / FOTOGRAFIJA

Kaj potrebujemo za dobro fotografijo našega ljubljenčka? Kako ujeti tisti trenutek in kako poskrbeti, da se ob tem še zabavamo? Fotografiranje je lahko super aktivnost, pri kateri potrebujemo malo iznajdljivosti, nekaj znanja in predvsem – ideje. Od tehnike, je skoraj bolj pomembna vsebina. Zgodba.

Katja Jemec, fotografinja in organizatorka kampa, bo tekom kampa na voljo za vse foto nasvete.

katja jemec

KLINIKA LOKA
DRUŽINSKI IZLETI

Družinski izleti je spletni portal namenjen aktivnim družinam, kjer najdete številne ideje za izlete po različnih regijah naše prelepe Slovenije. Glavna maskota, ki si s svojo malo 4 letno dreserko, deli rubriko Vita in Juna priporočata, je madžarska vižla Juna, ki je na vseh izletih vedno zraven in seveda prva na vsakem cilju;).

WWW.DRUŽINSKI-IZLETI.SI je portal s predlogi za izlete in namigi za kraje in gostišča prijazna tudi do naših hišnih ljubljenčkov.

Ana Hudobivnik, dr.vet.med.

Velika ljubiteljica narave, poklicno kot veterinarka na Kliniki Loka vpeta v prelep živalski svet. Psi so del njenega zanimanja že od nekdaj in tudi vodnica reševalnega psa. Raziskovalni duh, številni izleti in aktivno preživljanje prostega časa v naravi pa so bili vodilo, da je ustanovila spletni portal za aktivne družine Družinski izleti.