Pasji kamp | Jure Pribičevič – Alfakan
Pasji kamp namenjen aktivnim lastnikom. Fotografske delavnice. Nega psa
Pasji Kamp, Aktiven Pes, Dog Camp, Agility, Fotografija, Photography
693
post-template-default,single,single-post,postid-693,single-format-standard,theme-stockholm,2.1.1,2.1.1-apply-online,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
jure pribicevic pasji kamp alfakan (2)

Jure Pribičevič – Alfakan

Ko sem dobila svojo prvo psico, je bila ena izmed prvih večjih odločitev izbira pasje šole. Po prejšnji izkušnji sem se zavedala, da pravilna izbira šole pomeni olajšanje vsakodnevnega bivanja s psom. Od šole sem želela to, da bi jaz razumela njo, ker ona mene ne bo.

Kljub temu, da je šolanje dolgotrajno, vzame veliko energije, časa in vztrajnosti, pa vendarle vse temelji na eni stvari – pozitivna motivacija. Naučiti psa, da ti bo želel ustrezati. In naučiti sebe, da ga zmotiviraš, ter pridobiš pozornost v različnih situacijah.

Pozitivno motivacijo uporabimo povsod, med drugim tudi na delavnicah, ki se bodo dogajale na Pasjem Kampu 2016. Potrebujemo jo za fotografiranje, nego, agility, trikce, spanje v šotoru in sobivanje z drugimi psi.

Zato sem k sodelovanju povabila Jureta Pribičeviča, poznanega tudi pod imenom Alfakan. Jure ni samo strokovnjak na svojem področju, temveč tudi zelo dober predavatelj. Njegovi odgovori naredijo vsako še tako zahtevno vprašanje v zvezi z vzgojo psa, rešljivo na zelo enostaven način.

Prisluhnili mu bomo v soboto zvečer, ko bo z nami delil znanje o pozitivni motivaciji. Prav tako bo na voljo za vsa dodatna vprašanja.

jure pribicevic pasji kamp alfakan (5

jure pribicevic pasji kamp alfakan (2)

jure pribicevic pasji kamp alfakan (2)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.